Alice in Wonderland achterna in het Rivierenhof

Deze zomer strijkt Alice in Wonderland neer in het Rivierenhof. Een kinderzoektocht vol avontuur, die je helemaal onderdompelt in de sfeer van Alice in Wonderland. 

Wij deden deze wandeling enkele jaren geleden al toen ze in de Hertberg in Herselt terug te vinden was. Alixe vond deze zo leuk dat we ze deze zomer gegarandeerd opnieuw zullen doen.

Volg de juiste route aan de hand van de bordjes met klok of hand en kom allerlei leuke opdrachten en raadseltjes tegen. 



 

Kruip net zoals Alice door het sleutelgat om aan je wonderlijk avontuur te beginnen. Klauter even op de grote stoel of wurm je in het kleine huisje, drink een kopje thee op jouw onjaardag of ga op zoek naar de Cheshire Cat. 






 

Neem zeker een hapje en een drankje mee om zoals Alice te kunnen groeien of krimpen en het avontuur tot een goed einde te brengen. Deze wandeling zal je mini-me nog lang bijblijven en is dus een echte aanrader. Ik genoot er zelf ook enorm van.

De wandeling start achter het kasteel en kan je nog tot het einde van de zomervakantie doen. 

Meer info vind je hier:
https://www.provincieantwerpen.be/kalender.masterdetail.html/p_detail_url/nl/dvt/provinciale-groendomeinen-regio-antwerpen/kalender/zomerzoektocht-alice-in--t-wonderhof-2021.period_1.html

Place tot be:
Provinciaal Groendomein Rivierenhof
Turnhoutsebaan 246
2100 Deurne

Nog niet uitgewandeld? In de buurt valt nog vanalles te beleven. In het Rivierenhof kan je gaan minigolfen, een bezoekje brengen aan de kinderboerderij, een toertje door het doolhof wandelen of je uitleven in verkeerstuin. Aan de andere kant van de Ruggeveldlaan ligt het Park Groot Schijn, hier vind je een prachtig speelbos waar ik eerder al eens iets over postte op instagram. Nog meer verwondering? In het nabijgelegen Boekenbergpark kan je nog een mooie wandeling langs beschilderde bomen maken, deze wandeling is ook terug te vinden op de blog. 

Note: de foto's die ik gebruikte zijn van een aantal jaren geleden toen we de wandeling in Herselt deden. Het kan dus een beetje afwijken van de wandeling in het Rivierenhof.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Bruggetjeswandeling in Solwaster

Over houten paadjes door La Fagne de Chi Fontaine

De Veluwe: dé plek waar wij helemaal tot rust komen.